Studio

Locket ketting

Een tastbare herinnering aan een speciaal moment of persoon in de vorm van een bloem. De locket ketting is ontworpen om bloemen met een speciale betekenis te preserveren en voor altijd bij je te dragen. De kettingen zijn volledig naar eigen wens in te vullen. Denk bijvoorbeeld aan bloemen uit je trouwboeket of gebruik de ketting als aandenken aan een dierbare door een bloem uit het rouwstuk te verwerken in de ketting. Een ander idee, hulp nodig of de locket ketting bestellen? Onderaan deze pagina is de mogelijkheid om een aanvraag te plaatsen voor de locket ketting. Ik denk graag met je mee over een creatieve invulling. 

De kettingen maak ik van roestvrij edelstaal. Hierdoor verkleuren de kettingen niet als ze in contact komen met water. Toch raad ik niet aan om te douchen of te zwemmen met de ketting. Door vocht en damp kunnen de bloemen in de locket vergaan.

 

Voordat ik van jouw bloem een locket kan maken zijn er een aantal dingen die we samen bespreken. Om te kijken wat ik voor jou kan betekenen is het makkelijk om het aanvraag formulier in te vullen. Aan de hand hiervan kan ik jouw wensen vertalen naar een locket. Met een aanvraag staat nog niks vast. Je kan altijd je aanvraag nog annuleren of jouw wensen aanpassen.

R E C E N T  W O R K

dijkshoonr ketting.jpg

FAM DIJKSHOORN

Een locket met het servies wat zo kenmerkend was voor oma. Voor alle kleindochters mocht ik een locket ketting maken met een scherf van dit servies. Ter aanvulling gebruikte ik een rode bloem.

V A N  B L O E M  N A A R  L O C K E T

 BLOEM

Een bloem met betekenis die je graag wil behouden en bij je wil dragen als blijvend aandenken.

DROOGTIJD

Voor de bloem verwerkt kan worden is het van belang dat de bloem volledig droog is.

AANVRAAG

Vul hieronder je aanvraag in. Nog geen idee? Ook dan kan je jouw aanvraag versturen.

CREATE

Ik verwerk jouw bloem(en) naar keuze in een locket ketting. 

DATE

Onder het genot van een (digitale) kop koffie bespreken wij jouw wensen.

WEAR ME 

Na goedkeuring pak ik jouw bestelling in. A PaperPlane is on it's way!

A A N V R A A G  F O R M U L I E R

arrow&v
arrow&v
Untitled_Artwork 31 kopie 2.png

GOOD TO KNOW

- Bloemen die verwerkt worden in de locket dienen zo snel mogelijk gedroogd te worden om de kleur zo goed mogelijk te behouden. Belangrijk is dat de bloemen volledig onttrokken zijn van vocht. Dit doe je door de bloemen twee tot drie weken tussen twee zware objecten of een bloemenpers te leggen. Leg onder en over je bloemen keukenpapier, tissues o.i.d. om het vocht uit de bloem op te vangen. 

- Geen ervaring met het drogen van bloemen? Het is mogelijk om de bloemen door mij te laten drogen. Belangrijk is wel dat de bloemen zo snel mogelijk bij mij zijn om eventuele kleuring en verwelking tegen te gaan. Opsturen is alleen mogelijk als de bloemen al volledig gedroogd zijn of water tot hun beschikking hebben tijdens de zendtijd. Dit kun je doen door middel van vochtige watten of bloem buisjes. 

- De ketting is verkrijgbaar in goud en zilver vanaf €44,95 afhankelijk van je wensen. 

- De locket is 30 mm en is te openen door middel van een schroef sluiting. Mocht er geen goede reden zijn om de locket open te draaien is het verstandig de locket dicht te laten om vuil en vocht tegen te houden.

 

- Het is mogelijk om een ketting cadeau te doen. Dit kan in de vorm van een cadeaubon mocht de invulling van de ketting nog niet duidelijk zijn. Erg leuk om bijvoorbeeld cadeau te doen aan een bruidspaar, zodat zij een locket kunnen laten maken van het bruidsboeket. Al wel een invulling bedacht? Dan pak ik de ketting extra leuk in met een persoonlijke boodschap voor de ontvanger.

Untitled_Artwork 32.png